🧑🏼‍⚕️Іноді в процесі лікування виникають ситуації, коли лікар не бачить певних записів про лікування пацієнта з ЦБД ЕСОЗ.

Для того, щоб отримати доступ до медичних даних пацієнта👇

☑️ Переконайтеся, що метод автентифікації в ЕСОЗ актуальний.
☑️ Оберіть електронні медичні записи, до яких необхідний доступ. Зауважте, що у лікаря є можливість запросити доступ до усіх медичних записів пацієнта відразу (окрім чутливих)
☑️ Відправте запит на доступ до ЦБД ЕСОЗ з зазначенням рівня доступу: на читання або редагування. Визначте, який саме доступ вам потрібно отримати. Більше про можливі доступи читайте тут.
☑️ Після цього пацієнт має підтвердити доступ до своїх даних наявним методом автентифікації, надавши код з СМС або документи.
Підтвердіть запит, зазначивши код верифікації або завантаживши документ.
☑️ Після цього якщо пацієнт надав доступ – ви маєте можливість працювати з цими даними.

‼️Важливим аспектом є те, що доступ до чутливих даних, наприклад, у сфері психіатрії або стосовно ВІЛ статусу, надається лише за згодою пацієнта. Лікарі повинні пояснити клінічну необхідність доступу до чутливих даних, отримати письмову згоду пацієнта і зареєструвати цей дозвіл в системі.

Також нагадаємо, що Doctor Eleks відповідає усім вимогам нормативних документів з технічного захисту інформації, що підтверджено Експертним висновком та Атестатом відповідності КСЗІ! 👍

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *