📣Друзі, повідомляємо вам, що відповідно до листа-роз’яснення від НСЗУ відбулись зміни у веденні ЕМЗ згідно з пакетом №60 «Медичний огляд осіб, який організовується територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки»

Зокрема, дане оновлення включає👇

🔸З метою оптимізації надання послуг рекомендується до складу ВЛК залучити лікаря-координатора, який може бути одним з членів комісії, та здійснюватиме реєстрацію пацієнтів в ЕСОЗ і створюватиме е-направлення.
🔸До пакета обслуговування додаються особи, які виявили бажання навчатись у військових ВНЗ, та яким на момент проходження огляду виповнюється 17 років.
🔸Терміни проведення медичних оглядів повинні становити не більше ніж 4 роб. дні з моменту відкриття епізоду, та здійснити проведення усіх досліджень в межах цього пакету не більше 3 роб. дні.
🔸B33006 Аналіз: ВІЛ – має відбуватися згідно з нормативно-правовими документами та галузевих стандартів.
🔸Виключено з обстежень D34006 Аналіз: білірубін.
🔸T34005 Аналіз: глюкоза (проводиться за показами, або особам старше 40 років)
🔸Додано 92016-00 Тонометрія. Вимірювання внутрішньоочного тиску (для осіб старше 40 років).
🔸Додано 57903-00 Рентгенографія придаткової пазухи носа, для осіб, які бажають навчатися у військово-морських ВНЗ.
🔸В перелік інструментальних досліджень додано Ультразвукові дослідження – за показами.
🔸Кандидатам на навчання в ВВНЗ проводиться: загальний аналіз крові та сечі, рентгенографія органів грудної клітки, ЕКГ, рентгенографія придаткової пазухи носа кандидатам, які бажають навчатися у військово-морських ВНЗ, консультації проводяться в рамках цього пакету, а решта досліджень мають бути проведені на етапі попереднього медичного огляду в рамках інших пакетів ПМГ.

✅ Ключові компоненти системи Doctor Eleks дозволяють Вам працювати швидше та ефективніше, забезпечуючи гармонійну співпрацю усього персоналу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *