📢 Нагадуємо, що 26 квітня на порталі Doctor Eleks було реалізовано доробки, які стосуються роботи зі статусом верифікації ідентифікованого пацієнта.

➡️ Статуси верифікацій пацієнта присвоюються на стороні ЕСОЗ з метою забезпечення актуальності даних, виявлення дублювання записів, іншої недостовірної чи неповної інформації по пацієнтові.

acheter kamagra oral jelly en ligne

✴️ Відповідно до оновлень функціоналу, кожен пацієнт фактично отримує статус “Потребує верифікації”, тобто дані пацієнта будуть верифіковані згодом в залежності від його категорії.

✅ З таким пацієнтом лікар може працювати як і раніше (продовжуючи створювати усі типи необхідних медичних записів).

❌ Для пацієнта, який отримав статус “Не верифіковано” існують заборони на створення нових декларацій, рецептів, направлень, медичних записів, допоки дані не будуть оновлені.

✴️ Для того, щоб мати можливість надалі створювати медичні записи такому пацієнту, необхідно редагувати ідентифікованого пацієнта та внести актуальні дані.

✅ Якщо в результаті перевірки зауважень немає, пацієнт отримає статус “Верифіковано”.

💊 Doctor Eleks – Медична інформаційна система – поєднання найновіших технологій та багаторічного досвіду роботи в медичній сфері, аби Ваш медзаклад завжди знаходився на крок попереду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *