Компанія “Тріумф ІТ” пропонує комплексні технологічні рішення, які включають в себе підготовку IT-стратегії, проектування, монтаж та інсталяції локальних мереж, а також постачання ліцензованого програмного та апаратного забезпечення.

✅ Накопиченей практичний досвід дозволяє нашій компанії успішно виконувати всі роботи під ключ – від занурення в проблематику клієнта і глибокого аналізу поставлених цілей до створення персоналізованої системи, її інтеграції і довгострокового обслуговування програмних рішень.

ІТ-РІШЕННЯ ДЛЯ МЕДИЦИНИ
➡️ МІС «Доктор Елекс» можливість медичним закладам налагодити ефективний облік діяльності організації, здійснювати на сучасному рівні менеджмент, своєчасно отримувати інформацію про досягнення в галузі медичної науки, використовувати всю медичну інформацію про пацієнта (за весь період його життя), отриману зі всіх рівнів надання медичної допомоги для досягнення кращого лікувального ефекту.

СИСТЕМНА ІНТЕГРАЦІЯ
➡️ Включає в себе комплексні рішення по автоматизації технологічних і бізнес-процесів підприємства.
🔸 відеонагляд
🔸 компютерні мережі
🔸 серверні рішення
🔸 персональні комп’ютери (робочі станції)

РОЗРОБКА ВЕБ-ДОДАТКІВ
➡️ У своїй роботі ми використовуємо накопичений практичний досвід та оптимальні рішення для поставлених перед нами завдань, що дозволяє розробити програмний продукт, який відповідає всім вимогам замовника.

СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ «DECISIONER»
➡️ Система надає можливість користувачам в онлайн режимі приймати рішення щодо вибору оптимальної альтернативи за вказаними критеріями.

Ми застосовуємо сучасні технології лише для блага й задоволення потреб людей перетворюючи інформаційні технології в цінність для наших клієнтів! ☝️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *