Керування діяльністю підприємств та установ неможливе без планування основних заходів, достовірного обліку всіх фінансових операцій, а також жорсткого контролю фінансових показників в режимі реального часу. Контроль і аналіз економічного стану набуває особливої актуальності в умовах самостійності місцевих громад. Вирішення цієї задачі можливе тільки за умови застосування сучасного багатопрофільного програмного забезпечення, що відповідає найвищим вимогам сьогодення.
“ІС-ПРО” – це готове рішення для ведення обліку в бюджетних установах (у т.ч. комунальних підприємствах та державних закладах) та госпрозрахункових установах. Крім того, в програмі передбачена можливість ведення централізованого обліку організацій, які мають розгалужену систему підзвітних органів.

Основні модулі системи “ІС-ПРО”:
– управління персоналом;
– бухгалтерський та податковий облік;
– управління фінансовими розрахунками;
– облік основних засобів;
– облік договорів;
– управління матеріальними запасами;
– управління закупівлями;
– управління продажом;
– управління взаєморозрахунками з клієнтами;
– управління транспортом;
– управління виробництвом;
– управління студентами;
– фінансове управління та аналіз.

Окрім основних вищезазначених функцій, в системі є додатки:
– CRM – система управління відносин з клієнтами;
– Call center – операторський центр на базі IP – телефонії;
– Мобільний клієнт.

Ми пропонуємо комплексну систему управління фінансово-господарською діяльністю підприємств на базі програмного комплексу “ІС-ПРО”. Для впровадження системи достатньо імпортувати або ввести залишки на призначену дату введення, картотеки персоналу, партнерів, план рахунків, власні атрибути та налаштувати взаємодію з клієнт-банком. Всі операції в системі “ІС-ПРО” автоматизовані, а істотне зменшення або відмова від рутинних операцій на користь контрольних підвищує ефективність праці, спрощує взаємозаміну функцій та позбавляє від механічних помилок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *