Розпочалося активне впровадження медичної інформаційної системи «Доктор Елекс» в одному з найкращих медичних закладів на південному-сході нашої держави – в клініці «Мотор Січ».

У складі клініки діє поліклініка потужністю 800 відвідувань в день, а також стаціонарні відділення терапевтичного, госпітального, урологічного, гінекологічного, травматологічного, офтальмологічного і отоларингологічного профілів, відділення реабілітації та ендоскопічної хірургії.

Графіком розгортання системи передбачено впровадження та налаштування модулів: реєстратура, приймальне відділення, стаціонар, лікар, медсестра, лабораторія, радіологічний відділ, відділ УЗД, фінансовий відділ, склад, організаційно-методичний відділ, керівництво, веб клієнт для пацієнта, модуль адміністрування системи.

Також буде здійснено інтеграцію медичного обладнання з лабораторними аналізаторами клініки. Це дасть можливість комплексно забезпечити потреби медичного закладу в інформатизації для налагодження ефективної роботи всіх структурних підрозділів в стислі терміни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *