Міністерство охорони здоров’я України спільно з ДП “Електронне здоров’я” та НСЗУ Національна служба здоров’я України активно працює над розвитком системи eHealth. Наразі командою вжито заходи для стабілізації системи, що дозволило збільшити швидкість обробки запиту у 5 разів. За хвилину система отримує 1700 запитів, що є достатнім для стабільного функціонування. Спільно з медичними інформаційними системами було внесено відповідні зміни в протоколи роботи, що суттєво вплинуло на швидкість роботи системи. Ми щогодинно відслідковуємо навантаження та моніторимо зміни задля того, щоб система функціонувала стабільно та чітко”, – заявив заступник Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Yaroslav Kucher під час ранкового брифінгу.

Окрім цього, Ярослав Кучер повідомив, що міністром Максимом Степановим було підписано усі необхідні документи, щоб розподілити бюджетні кошти в сумі 7,1 млн.грн які необхідні для стабільної роботи системи.

Команда українського еHealth продовжує працювати над стабільним функціонуванням системи для забезпеченням зручної та комфортної роботи лікарів в системі електронного здоров’я .

https://www.facebook.com/watch/?v=733631297487698&extid=cTfHFrtFGLykH7jx

Джерело новини: https://ehealth.gov.ua/2020/08/19/zastupnyk-ministra-ohorony-zdorov-ya-ukrayiny-yaroslav-kucher-pro-aktualnyj-stan-ehealth-2/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *